Úgy érzed, soha nincs annyi pénzed, amennyit szeretnél?

Gyakorlatias módszerekkel mutatom meg,
hogyan teremts bőséget az életedbe!

Tarts velem!

Engedd meg, hogy elmeséljem egy ügyfelem történetét…

Pár hónapja egy férfi keresett meg, aki egy banknál volt magas rangú tisztviselő.

Nem volt párkapcsolata, sőt semmilyen kapcsolata, mert éjt nappallá téve dolgozott.

Mondanom sem kell, hogy idegroncsként érkezett hozzám. Minden nap annyi feladata volt, amennyit egyszerűen nem volt képes elvégezni. Ez volt az ő valósága, ebben a stresszben élt már hosszú hónapok óta.
Egy átlagos hétköznap reggel bement a bankba és megkapta azt, amire egyáltalán nem vágyott: kinevezték. A magasabb státuszban az előző feladatait is meg kellett tartania, ezek mellé kapott újakat. Ez volt az a pont, amikor a segítségemet kérte.

Teljes káosz várt rá, ha nem változtat.

Elkezdtünk közösen dolgozni, miközben elvállalta az új pozíciót is.

Az élet viszont közbeszólt.

Egy „ártatlan” baleset következményeként – az élet mindig jelez nekünk, igaz? 😊 – hat hétig fekvőgipszben töltötte a napjait. Ez idő alatt végig dolgoztunk és sikerült eljutnia odáig, hogy már tudta, mit fog kezdeni az életével.

Korábban is érezte, hogy nem maradhat a munkahelyén tovább, és most már tudta is! A baleset sem  volt véletlen. Ez ösztönözte arra, hogy a segítségemmel megteremtse az új életét!

Megtervezte, hová fog továbblépni és hogyan tud addig is könnyebbséget teremteni magának a munkahelyén. 4-5 hónap elteltével, otthagyta a bankot és független pénzügyi tanácsadóként kezdett dolgozni nagy vállalatoknak.

Végre meglépte, amit már régóta érzett. Nem kapkodva, nem siettetve, hanem a saját tempójában. Ennek eredménye, hogy a váltás óta jobban érzi magát a bőrében, több a szabadideje és anyagilag is magasabb szintre került.

Megteremtette magának a bőséget, miközben az életminősége is javult.

Ez a változás számodra is elérhető!

Fogságban érzed magadat?

Már mindent megtettél, mégis képtelen vagy több pénzt keresni?

Ráadásul már nem is bírod sokáig…

M

Hiszen kimerít a korán kelés, az állandó rohanás, hogy sosem tudod utolérni magad, pihenni pedig már nem is marad időd, vagy ha épp maradna, akkor is a tennivalóidon zakatol az elméd. Igaz?

M

Nem állsz ki magadért a munkahelyeden, és úgy érzed, hogy kihasználnak, mert mindenki rád tolja a feladatokat, a főnök pedig visszaél azzal, hogy neked ez a megélhetésed?

M

Nem választod magadnak azt az ételt, amit szeretnél, amire a testednek szüksége lenne?  Elutasítod azt a ruhát, amihez a testednek gusztusa van, és inkább a rosszabb minőségűt választod?

M

Benne maradsz nem működő kapcsolat(ok)ban, mert úgy érzed, hogy egyedül nem lennél képes megteremteni magadnak a megfelelő életkörülményeket? Közben pedig egy porcikád sem kívánja már a párodat?

De a pénz miatt vele maradsz…

Meddig lehet így bírni?

Nem sokáig…

Mi okozhatja a pénzügyi elakadásokat?

Miért van az, hogy mások könnyedén megteremtenek maguknak mindent, te pedig valahogy soha nem jutsz előrébb?

Ennek számtalan oka lehet.

Évek alatt kialakult, tudatosan vagy tudat alatt felvett páncélok és nézőpontok korlátozhatnak téged. Elképzelhető, hogy családból hozott minta miatt elhitted, hogy nem vagy képes rá, a te családodnak ez nem adatott meg.

Sok olyan hitrendszer lehet, ami akadályoz téged abban, hogy megteremtsd a bőséget magadnak:

„Jómódúnak születni kell.”

„Nekem nem adatik meg. Nem vagyok elég jó.”

„A főnök jóindulatától függ, hogy mennyi pénzt keresek. Nekem erre nincsen ráhatásom” 

„Bűn, ha többet szeretnénk, ha gazdagságra törekszünk.”

„A gazdag emberek rosszak.”

„A pénz mocskos.” 

Ha gyerekkorában valaki azt hallotta, hogy…

M

ha pénzhez nyúlt, azután mosson kezet, akkor kialakulhat elutasítás és undor is a pénzzel kapcsolatban.

M

sok pénzt csak valamilyen ármánnyal, furmánnyal, mások kihasználásával, valamilyen rossz cselekedettel lehet elérni. Hogy lopni, csalni, hazudni kell a sok pénzért, akkor szintén negatívan viszonyul a pénzhez.

Ismerek olyan családot, ahol már előre szoronganak, rettegve várják a sárga csekket, ráadásul még nevet is adtak neki: a „sárga veszedelem”. Ezzel rögtön nagyobbá is tették maguknál a fizetnivalókat.

Vajon mi lehet a te gátló hitrendszered? Ezt fogjuk megtalálni a tréningen!

Mire számíthatsz a tréningen?

Feltárjuk, hogy mi akadályozott téged eddig!

Meglepő dolgokat fogunk találni…

Minden nézőpont, hitrendszer és érzelem előkerül majd, ami a sikeredet aláaknázza.

Szabadulj meg a szegénységtől való félelemtől vagy attól a gondolattól, hogy ha túl sok pénzed lesz, egyedül maradsz, mert nem fogad majd be az a környezet, ahová jelenleg tartozol.

Ne hagyd többé, hogy a múltbeli döntések megítélése irányítsa az életed!

A tanfolyamon rávilágítunk arra, hogy ha elismered és értékeled azt, amid van, amiért hálás vagy, az nem azt jelenti, hogy ne kérhetnél többet, ne vágyhatnál többre.

Attól még nem vagy rossz, hogy szeretnél mást is.

Segítek beazonosítani, felismerni, majd lebontani az akadályozó hitrendszert, amivel korlátozod, hogy a pénz megjelenjen az életedben.

Ezután közösen megnézzük azt is, milyen módon tudod megteremteni a bőséget.

A kurzus egyszerű, nem kell hozzá pénzügyi szakértővé válnod. Ráadásul online zajlik, tehát nincsenek utazási kellemetlenségek, nem kell tervezned-szervezned, hogy ki vigyáz majd a gyerkőcre, míg te elutazol.

A saját tempódban dolgozhatod fel az anyagot, és annyiszor nézheted vissza, amennyiszer csak szeretnéd! 

Ez nem egy „spiri” oktatás!

Nem arról lesz szó, hogy „csak gondolkodj pozitívan, és akkor minden jó lesz”!

A Hogyan teremts bőséget az életedbe? tréning egy olyan gyakorlatias tanfolyam, amelynek során TE MAGAD, a befektetett munkával tudod feltárni a saját pénzzel kapcsolatos elakadásaidat.

 

Nem én mondom meg neked, mi a problémád, hanem te fogsz rájönni a gyakorlati feladatok segítségével. Így a felismeréseid belőled fognak fakadni.

Amint feltártuk a családból, környezetből érkező akadályozó hitrendszereket, azonnal elkezdhetünk az anyagi bőségen dolgozni! Mindezt gyakorlatias, mély feladatokkal, aktív önmunkával.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

N

Tanulunk egy kis közgazdaságtant, de másképpen, mint eddig gondoltad. Izgalmas lesz, biztosan felnyitja majd a szemedet. (Nem úgy, ahogy az egyetemen, ahol inkább lecsukódott. :))

N

Új, egyéni tartalommal töltjük meg a pénz és a bőség fogalmát. Minden erőmmel azon leszek, hogy megszeresd ahelyett, hogy negatívan gondolkodnál róla.

N

Beazonosítjuk, kitöröljük az összes szűkösséget okozó programot, ami eddig irányított.

N

Egyszerű és praktikus eszközöket mutatok, hogy irányítást szerezz a pénzügyeid felett anélkül, hogy pénzügyi szakemberré kellene válnod.

Nézz bele a tréning anyagába!

1. lépés – A pénzhez kapcsolódó hitrendszerek feltárása

A bőségteremtő tréning első videójában beszélünk a pénzről a fizikai síkon. Megnézzük, számodra mit jelent a pénz, milyen érzéseket kapcsolsz hozzá.

Erre azért van szükség, mert a pénz jelentésének átfogó ismerete adja meg a fejlődésed alapját ezen a tanfolyamon.

Tisztázzuk továbbá a teremtés fogalmát, működését az életedben.

2. lépés – Hogyan befolyásolják a kapcsolataid a pénzhez való viszonyodat?

A pénz és a teremtés fogalmainak, működésének tisztázása után áttérünk a kapcsolati hálóra, a családra, a szülőktől kapott mintákra.

A család mellett kitérünk arra is, hogyan hatnak ránk a barátaink és a környezetünk, ha a pénzről van szó.

Tehát ebben a videóban még mindig a pénzhez kapcsolódó korlátokat tárjuk fel!

3. lépés Választasz vagy döntesz? Spórolsz vagy birtokolsz?

Az előző két részben sok akadályozó hitrendszert tártunk fel együtt. Most megyünk tovább a harmadik lépéssel.

Arról fogunk beszélni, hogy mi különbség a választás és a döntés, illetve a megtakarítás és a birtoklás között. Mindez hogyan kapcsolódik az anyagi bőségedhez?

Mélyebbre megyünk az önismeretben, a bőséget akadályozó hitrendszerekben, illetve megnézzük az értékeidet és a pénzköltési szokásaidat.

4. lépés – Játszva teremteni

Az utolsó videóban az elismerésről is fogunk beszélgetni, illetve megnézzük, milyen hatással van a teremtésre.

Miért olyan fontos, hogy elismerjük a felelősségünket az életünkben? Mi történik, ha nem tesszük ezt meg?

Kitérünk továbbá a látszólagos veszteségre, a teremtés energiájára, illetve játszunk is! 🙂

A tanfolyamon megválunk a korlátozó nézőpontoktól, és elindítjuk az új dolgok megteremtésének hullámát!

Ugye, milyen jó lenne, ha te is tudnád azt, amit már ők tudnak? 🙂

„Nekem egy kérdés hozta el az egyik nagyon nagy felismerést: Miért csak pénzben gondolod a vagyonodat? Abban a pillanatban, amikor el tudtam rugaszkodni attól, hogy a bőség egyenlő a pénzzel, akkor jött egy csomó felismerés. Itt volt egy gátam és sikerült átlépnem azt. Történik velem nagyon sok minden, csak én nem kerestem jó helyen ezeket a jeleket. A bőség sokféleképpen megnyilvánulhat. Az én esetemben másfajta megnyilvánulás történt, nem pénzbeli, viszont ez is a hasonlóan nagy értéket képvisel!” – Béla

Nekem inspirációt és hitet adott. Amit eddig csak álomnak gondoltam, hirtelen megvalósítható közelségbe került. Igazából, én azért is jöttem, hogy reméltem sikerül valami magot eltüntetni, ami elindít majd valamit. Nem tudnám konkrétan megmondani, de valamit érzek, valami virágozni fog. :)“ – Zsófi

Én nagyon sok mindent kaptam már tőled, ez a tanfolyam pedig megint egy plusz volt. Ami engem nagyon megfogott, hogy amikor el akarsz kérni egy összeget valamiért, akkor ki kell mozdulni a komfortzónádból. Itt megakadtam. Ellenkezésben voltam, de aztán rájöttem, hogy mi az, amit mondani szeretnél ezzel. Ezután jött is egy telefonom, amin sikerült ez a módszert alkalmazni. Szóval fantasztikus.” – Norbi

„Köszönöm. Vissza fogom hallgatni párszor, valamikor éjjelre is beteszem, hogy a tudatalattimba és behatoljon a dolog. 😀  Nagyon sokat foglalkozom mostanában az energia követéssel és a komfortzónából való kilépéssel. Egyre jobban kezdem élvezni. Nagyon tetszett az a gyakorlat, amikor szembe néztünk a pénz energiájával, ránéztem, hogy együtt is lehetünk, nem csak külön. Végre hajlandó voltam a kis cégemre ránézni és nem csak egy számlatömböt látni benne, hanem egy entitást és mostantól pénzteremtésre fogom használni. Köszönöm szépen még egyszer.” – Kinga

„Sok minden van az életemben, folyton pörgök és türelem nagyon hiányzott. Általában valamire nagyon ráfókuszálok ahelyett, hogy hagynám, hogy történjenek a dolgok. Mostantól megpróbálok ebbe játékosságot vinni.” – Rita

„A tanfolyam óta eltelt hónapokban a hobbimból megélhetés lett, és a korábbi „munkámból” hobbi. Mindkettőt élvezem, és sokkal nagyobb bőségben élünk.” – Zsolt

A tanfolyamot követően szinte AZONNAL beindulnak a változások!

Ahogy a visszajelzésekben is láthattad!

Gyakorlati tudnivalók

N

A tréninghez a hozzáférést a vásárlást követően AZONNAL megkapod emailben. A tréningvideókat, egy munkafüzetet és egy extra bónuszt tartalmaz.

N

Ez így együtt képez egy nagyon pontos és hatékony módszert, ami végigvezet a folyamaton, úgy, mintha fognám végig a kezed.

N

Mivel ez egy online tanfolyam, a saját tempódban, a saját időbeosztásod szerint tudod feldolgozni. Annyiszor nézed vissza, amennyiszer csak akarod.

N

Ez a néhány óra rövid idő alatt megváltoztathatja a pénzteremtő szokásaidat. Ráadásul a feladatokat bármikor újra elvégezheted, ha megtorpannál később.

Befektetés önmagadba: 29.900 Ft

Most két bónuszt is adok mellé!

7 bőségteremtő tipp a hétköznapokra 10.000 Ft értékben

Azonnal használható praktikákat kapsz a céljaid eléréséhez. Hétköznapi, logikus elméleti tudással és tippekkel vértezlek fel, amelyeket akár már ma elkezdhetsz alkalmazni.

Figyelem!

Élj ezzel a fantasztikus lehetőséggel! 🙂

Neked való ez a tanfolyam?

Nem való neked,

M

ha valamilyen spirituális csodára vágysz, ahol elmondasz három mantrát és minden megoldódik.

M

ha már eleve teljes elutasítással fognál hozzá. Kellesz te is a változáshoz, nem elég, ha én átadom a tudásom legjavát.

M

ha nem is akarsz igazán változtatni és csak a lelked megnyugtatása miatt vásárolnád meg a tréninget.

Neked való,

Z

ha érzed, hogy többre vagy képes, és ezért szeretnél tenni is.

Z

ha érted, hogy van összefüggés a gondolkodásod, hitrendszereid és az eredményeid között, de még nem kristálytiszta a hogyan.

Z

ha szeretnéd végre megtalálni a saját utadat a bőséghez.

Ki vagyok én, és miért tudok segíteni neked?

Kezdetben én is alkalmazottként dolgoztam, irodistából váltam cégvezetővé. Egyszerre több céget is vezettem nagyon sikeresen. Volt egy olyan gondolatom, hogy ha másnak meg tudom csinálni, akkor magamnak is.

Annak idején az egyetemen azt mondták nekünk, hogy egy praxis felépítése négy-öt év. Amikor váltottam az alkalmazotti státuszból, és a segítő hivatást választva vállalkozóvá váltam, akkor azt mondtam, hogy nekem erre ennyi időm nincs.

Van annyi megtakarított pénzem, hogy ha egy évig nem teremtek pénzt, akkor is tudunk a gyermekemmel ezen a színvonalon élni, amit megszoktunk. Ha ez az én utam, ha itt vagyok hasznosabb a világnak, itt tudok többet teremteni, akkor minden rendben lesz.

Végül gyakorlatilag hat-hét hónap alatt egy olyan praxist sikerült kiépítenem, ami eltartott bennünket. Ez egy nagy ugrás volt, hiszen egy stabil, nagyon jó fizetést hagytam ott, és onnan ugrottam bele az üres vállalkozói létbe.

Azt kellett felismernem, hogy ugyanazokat a képességeimet használom, amiket alkalmazottként használtam, csak most más a forma. Illetve sokat segített, hogy a gyerekkorból hozott programokat átírtam.

Ez komoly önismereti munka volt.

De megérte! 🙂

Ezt akarom megadni neked is!

Itt tudsz jelentkezni!

k

1. Add hozzá a megvásárolni kívánt terméket az űrlaphoz!

2. Töltsd ki az űrlapot és küldd el a megrendelésedet.

3. A bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a videófelvételeket, bónuszt.

ADATVÉDELEM

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Miután rányomtál a “Tovább a Fizetéshez” gombra, a rendszer automatikusan átirányít a PayLike oldalára, melyen tökéletesen biztonságosan fizethetsz. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártyaszámod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

A Hogyan teremts bőséget az életedbe? tréning Ft29.900,00

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék
Mennyiség
Összesen
Összesen Ft0,00
Rendelés végösszege Ft0,00
  • Secure payment with credit card via © Paylike

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Kerekedj felül a korlátozó hitrendszereden
és teremts bőséget az életedbe!

Nézd meg, hogy mi az ára annak, ha nem változtatsz, ha minden a régi marad a pénzügyi valóságodban!

Az, hogy most itt vagy, és éppen ezeket a sorokat olvasod, azt mutatja, hogy változást szeretnél. Most megtanulhatod a bőségteremtés egy könnyed formáját.

Tudod, hogy megéri időt és pénzt befektetni a jövődbe, igaz?

A befektetés önmagadba: 29.900 Ft
Ráadásul most bónuszt is adok mellé.

A pénzteremtés könnyedén munkafüzetet!

A tréninget és a bónuszot a vásárlást követően azonnal megkapod emailben!

Gyakran Ismételt Kérdések

Kinek való ez a tanfolyam?

Mindenkinek, aki szeretne változtatni az anyagi helyzetén, aki unja már a szűkösséget, és szeretne új szintre lépni. Itt a helyed, ha hajlandó vagy tenni a céljaidért, ha magad mögött hagynád a szűkösségtudatot, és könnyedén teremtenél a bőséget.

Nem kell, hogy az egész életed a pénzhiány okozta stresszről és idegeskedésről szóljon. Változtathatunk ezen együtt.

A tanfolyam online zajlik?

Igen, nincsenek utazási kényelmetlenségek, ráadásul a saját tempódban tudod feldolgozni. Az anyagokat videók formájában kapod meg, bármikor visszanézheted.

Mit tartalmaz az ajánlat?

A Hogyan teremts bőséget az életedbe? manifesztációs és pénzteremtő tréninget, illetve egy ajándékot, a Pénzteremtés könnyedén munkafüzetet.

Hogyan tudok fizetni a tanfolyamért?

Bankkártyával, ami egy nagyon kényelmes és biztonságos módja a vásárlásnak. A tréning anyagát a vásárlást követően azonnal megkapod emailben.

Body & Soul Summit

Ingyenes regisztráció

link

You have Successfully Subscribed!