Oldal kiválasztása

Gyakorlati tudnivalók

N

A tréninghez a hozzáférést a vásárlást követően AZONNAL megkapod emailben. A tréningvideókat, egy munkafüzetet és egy extra bónuszt tartalmaz.

N

A tréninghez a hozzáférést a vásárlást követően AZONNAL megkapod emailben. A tréningvideókat, egy munkafüzetet és egy extra bónuszt tartalmaz.

N

A tréninghez a hozzáférést a vásárlást követően AZONNAL megkapod emailben. A tréningvideókat, egy munkafüzetet és egy extra bónuszt tartalmaz.

N

A tréninghez a hozzáférést a vásárlást követően AZONNAL megkapod emailben. A tréningvideókat, egy munkafüzetet és egy extra bónuszt tartalmaz.

Befektetés önmagadba: 29.900 Ft

Most két bónuszt is adok mellé!

7 bőségteremtő tipp a hétköznapokra 10.000 Ft értékben

Azonnal használható praktikákat kapsz a céljaid eléréséhez. Hétköznapi, logikus elméleti tudással és tippekkel vértezlek fel, amelyeket akár már ma elkezdhetsz alkalmazni.

l

Pénzteremtés könnyedén munkafüzet 5.000 Ft értékben

Ez a munkafüzet segít a tanfolyam feldolgozásában és végigkísér a fejlődésben. A feladatoknak köszönhetően az elakadásaid és a lehetőségeid mélyére tudunk nézni, te magad hozhatod a felszínre a saját korlátozó hitrendszereidet. Így a felismerések belőled fognak fakadni, a saját önismereti utazásod élményei lesznek.

 

Figyelem!

Az ajánlatom mindössze november 15-én éjfélig érvényes!

Élj ezzel a fantasztikus lehetőséggel! 🙂

Neked való ez a tanfolyam? 

Nem való neked,

M

ha valamilyen spirituális csodára vágysz, ahol elmondasz három mantrát és minden megoldódik.

M

ha már eleve teljes elutasítással jönnél hozzám. Kellesz te is a változáshoz, nem elég, ha én átadom a tudásom legjavát.

M

ha nem is akarsz igazán változtatni és csak a lelked megnyugtatása miatt vásárolnád meg a tréninget.

Neked való,

Z

ha érzed, hogy többre vagy képes, és ezért szeretnél tenni is. 

Z

ha érted, hogy van összefüggés a gondolkodásod, a hiteid és az eredményeid között, de még nem kristálytiszta a hogyan.

Z

ha szeretnéd végre megtalálni a TE gátló hiteidet és átváltoztatni azokat támogató gondolatokra. 

Ki vagyok én, és miért tudok segíteni neked?

Kezdetben én is alkalmazottként dolgoztam, irodistából váltam cégvezetővé. Egyszerre több céget is vezettem nagyon sikeresen. Volt egy olyan gondolatom, hogy ha másnak meg tudom csinálni, akkor magamnak is.

Annak idején az egyetemen azt mondták nekünk, hogy egy praxis felépítése négy-öt év. Amikor váltottam az alkalmazotti státuszból, és a segítő hivatást választva vállalkozóvá váltam, akkor azt mondtam, hogy nekem ennyi időm nincs.

Van annyi megtakarított pénzem, hogy ha egy évig nem teremtek pénzt, akkor is tudunk a gyermekemmel ezen a színvonalon élni, amit megszoktunk. Ha ez az én utam, ha itt vagyok hasznosabb a világnak, itt tudok többet teremteni, akkor minden rendben lesz.

 

Végül gyakorlatilag hat-hét hónap alatt egy olyan praxist sikerült kiépítenem, ami eltartott bennünket. Ez egy nagy ugrás volt, hiszen egy stabil, nagyon jó fizetést hagytam ott, és onnan ugrottam bele az üres vállalkozói létbe.

Azt kellett felismernem, hogy ugyanazokat a képességeimet használom, amiket alkalmazottként használtam, csak most más a forma. Illetve sokat segített, hogy a gyerekkorból hozott félelmeket kidolgoztam.

Ez komoly önismereti munka volt.

De megérte! 🙂

Ezt akarom megadni neked is!

Kerekedj felül a korlátozó hitrendszereden
és teremts bőséget az életedbe!

Nézd meg, hogy mi az ára annak, ha nem változtatsz, ha minden marad a régi a pénzügyi valóságodban!

Az, hogy most itt vagy, és éppen ezeket a sorokat olvasod, azt mutatja, hogy változást szeretnél. Most megtanulhatod a bőségteremtés egy könnyed formáját.

Tudod, hogy megéri időt és pénzt befektetni a jövődbe, igaz?

A befektetés önmagadba: 29.900 Ft

Ráadásul most két bónuszt is adok mellé!

7 bőségteremtő tipp a hétköznapokra

l

Pénzteremtés könnyedén munkafüzet

 

A tréninget és a bónuszokat a vásárlást követően azonnal megkapod emailben!

2020.11.15. után a bónuszok elvesznek és a tréning ára is megemelkedik!

Itt tudsz jelentkezni!

[ŰRLAP]

Gyakran Ismételt Kérdések

Kinek való ez a tanfolyam?

Mindenkinek, aki szeretne változtatni az anyagi helyzetén, aki unja már a szűkösséget, és szeretne új szintre lépni. Itt a helyed, ha kitartóan teszel a céljaidért, ha magad mögött hagynád a hiánygondolkodást, és inkább felvennéd a bőség szemüvegét.

Nem kell, hogy az egész életed a pénzhiány okozta stresszről és idegeskedésről szóljon. Változtathatunk ezen együtt.

A tanfolyam online zajlik?

Igen, nincsenek utazási kényelmetlenségek, ráadásul a saját tempódban tudod feldolgozni. Az anyagokat videók formájában kapod meg, bármikor visszanézheted.

Mit tartalmaz az ajánlat?

A Hogyan teremts bőséget az életedbe? manifesztációs és pénzteremtő tréninget, illetve két ajándékot: 7 bőségteremtő tipp a hétköznapokra, Pénzteremtés könnyedén munkafüzet.

Hogyan tudok fizetni a tanfolyamért?

Bankkártyával, ami egy nagyon kényelmes és biztonságos módja a vásárlásnak. A tréning anyagát a vásárlást követően azonnal megkapod emailben.

Body & Soul Summit

Ingyenes regisztráció

link

You have Successfully Subscribed!