Nádas Nóra

Egészségfejlesztő

Az előadás témája: Ha az egészséget választod, az életet választod

 

Nóra számára elsődleges az egészséges életmód kialakítása, megélése, illetve ennek a szemléletnek a hirdetése. Minden mozzanat, ami az egészséget szolgálja (legyen az testedzés, légzőgyakorlat, relaxáció, lazítás), boldogsággal tölt el, pozitív energiát ad, motivál, kikapcsol, valamint felfrissít testileg és lelkileg is. Szeretne minél több embernek segíteni, hogy ezeket a pozitív érzéseket, élményeket átélhessék.

Az előadásról röviden:

Miért fontosak a mindennapokban a lazító gyakorlatok és a stresszkezelő technikák? Miért nem érdemes megspórolni az edzés utáni relaxálást, nyújtást? Figyelembe kell venni a női ciklust a mozgás során?

Az egészség egy döntés, melyet minden egyes nap meghozunk, hogy testünket, lelkünket és szellemünket életadó táplálékkal lássuk el. Stresszkezelő technikákról, a rendszeres edzések és a bemelegítés fontosságáról, a relaxálásról, illetve az egészséges táplálkozásról beszélgettünk.

Nádas Nóri stresszoldó légzéstechnikákat hozott neked ajándékba!

Kattints a gombra érte!

 

Bacsa Hédi

A Lélek-fogadó alapítója, a Body & Soul Summit 2020 háziasszonya

 

Lemaradtál valamelyik interjúról, Kedves?

Esetleg szeretnéd újra visszanézni őket?

Kérd a Body & Soul Summit 2020 videós csomagját közel 90% kedvezménnyel, három bónusszal és örök hozzáféréssel az interjúkhoz!

Kérdésed van?

Várom leveledet az info@testsummit.hu emailcímre. Munkatársaim készséggel állnak rendelkezésedre!

Tetszett a videó? Oszd meg bátran a véleményedet egy kommentben!

Body & Soul Summit

Ingyenes regisztráció

link

You have Successfully Subscribed!