Gubás Gabi

Jászai Mari-díjas színésznő és szinkronszínész.

Az előadás témája: Mit tesz, hogy mindig a legjobb formáját hozza a színpadon? Hogyan hozhatod te is a legjobb formádat az élet színpadán?

Gubás Gabi egyszerre családanya, feleség, színésznő és szinkronszínész. Nem hisz a véletlenekben, szerinte minden okkal történik. Ezzel a gondolatisággal éli az életét, mindig igyekszik figyelni a teste és az élet jelzéseit.

„(…) ezek a legfontosabbak, ezek az apró, pici jelzések, mert ha ezekre nem figyelünk, akkor jönnek akár a balesetek, akár a betegségek.” – Gubás Gabi, Body & Soul Summit 

Az előadásról röviden:

Sem a betegségek, sem a balesetek nincsenek véletlenül, mind valami változásra kényszerítenek rá. Gubás Gabi elmeséli, hogyan élte meg a balesetét, és mit üzent neki számára a helyzet.

Beszélgetünk továbbá a színészetről, a szerepekről, anyaságról és a terhesség megéléséről.

Mi miatt veszítik el a nők a testükbe vetett bizalmukat? Miért nem visz előre minket az aggódás? Miért figyeljük az életünkben megjelenő apró, pici jeleket? Ebben az interjúban ezekre a kérdésekre is megkapod a választ.

Bacsa Hédi

A Lélek-fogadó alapítója, a Body & Soul Summit 2020 háziasszonya

 

Lemaradtál valamelyik interjúról, Kedves?

Esetleg szeretnéd újra visszanézni őket?

Kérd a Body & Soul Summit 2020 videós csomagját közel 90% kedvezménnyel, három bónusszal és örök hozzáféréssel az interjúkhoz!

Kérdésed van?

Várom leveledet az info@testsummit.hu emailcímre. Munkatársaim készséggel állnak rendelkezésedre!

Tetszett a videó? Oszd meg bátran a véleményedet egy kommentben!

Body & Soul Summit

Ingyenes regisztráció

link

You have Successfully Subscribed!