Dr. Buda László

Pszichiáter, pszichoterapeuta, a Szomatodráma megalkotója

Az előadás témája: Mit üzen a testünk? A testszimbolika és ami azon túl van.

Az emberi testtel és annak betegségeivel folytatott kommunikáció elkötelezett kutatója, gyakorlója. Elsősorban önismereti csoportok vezetésével, egyéni konzultációkkal, előadások tartásával és írással foglalkozik.

Az előadásról röviden:

Mitől betegszik meg egy felnőtt ember csak úgy, egyik napról a másikra? Hogyan érthetjük meg a testünket? Miért nem tudjuk fenntartani az egészséges táplálkozást és a rendszeres mozgást?

Alakíts ki egy olyan kapcsolatot a testeddel, a múltaddal, a saját lelki világoddal, a saját élettörténeteddel, hogy minél kevesebb belső feszültség vegyen körül. 🙂 A dr. Buda Lászlóval készült interjú ebben fog segíteni neked.

Sok emberben fut egy olyan önértékelési program, amely talán neked is ismerős. E szerint neked nincs jogod az első helyre tenni önmagadat az értékrendedben. Mert ez önzőség és egoizmus. Ezen a fázison érdemes átverekedni magadat, hiszen, ha a saját testedről nem gondoskodsz, egy csomó energiád veszhet kárba. Gondolj egy betegségre, amit meg lehetett volna előzni. A gyógyulás már extra energiába és időbe kerül.

Hallgasd meg az interjút, tetszeni fog!

Buda László ajándékkal készült neked. Kattints a gombra, és nézd meg!

Újra elérhetővé tesszük a dr. Buda Lászlóval készült beszélgetést. Sajnos a hang minősége kevésbé lett jó, amit sokan visszajeleztetek, ezért készítettünk hozzá feliratot. 🙂

Mutatom, hogyan tudod bekapcsolni! 

A videó 48 órán keresztül elérhető. Tehát 2020.10.16 12:00-ig tudod megnézni. 

Bacsa Hédi

A Lélek-fogadó alapítója, a Body & Soul Summit 2020 háziasszonya

 

Lemaradtál valamelyik interjúról, Kedves?

Esetleg szeretnéd újra visszanézni őket?

Kérd a Body & Soul Summit 2020 videós csomagját közel 90% kedvezménnyel, három bónusszal és örök hozzáféréssel az interjúkhoz!

Kérdésed van?

Várom leveledet az info@testsummit.hu emailcímre. Munkatársaim készséggel állnak rendelkezésedre!

Tetszett a videó? Oszd meg bátran a véleményedet egy kommentben!

Body & Soul Summit

Ingyenes regisztráció

link

You have Successfully Subscribed!