Bacsa Hédi

Terapeuta, coach, a Lélekfogadó alapítója, a Body & Soul Summit 2020
háziasszonya

Az előadás témája: Melyek a legjobb módszerek, amelyekkel hatással lehetünk a
testünkre?

Több mint 15 éve dolgozom terapeutaként, 8 éve coachként, a mai napig lelkesen és kíváncsian. Hitem szerint minden eddigi tanulmányom, terápiás tapasztalatom és egyéni fejlődésem hozzájárul ahhoz, hogy a legjobb úton-módon támogathassam az embereket egy harmonikusabb kapcsolat kialakításában önmagukkal és a világgal.

Az előadásról röviden:
Hogyan lehet megszabadulni éveken át tartó fájdalomtól? Miért nem változik a test, a testi tünet, hiába erőlködünk és próbálkozunk mindennel? Melyek a legjobb módszerek, amelyekkel hatással lehetünk a testünkre? Honnan tudod, hogy a tested üzen vagy épp belemagyarázol valamit?

Beszélgető partnerem Adriány Kincső. Az interjúban arról is fogok beszélni, hogyan változtathatsz a testeden, a tüneteiden tudatossággal, amitől az életed is megváltozik. Történeteket is hozok, és olyan módszereket mutatok be, amelyek nálam és a klienseimnél is beváltak. Sőt, elárulom neked az én titkos módszeremet is.

Bacsa Hédi

A Lélek-fogadó alapítója, a Body & Soul Summit 2020 háziasszonya

 

Lemaradtál valamelyik interjúról, Kedves?

Esetleg szeretnéd újra visszanézni őket?

Kérd a Body & Soul Summit 2020 videós csomagját közel 90% kedvezménnyel, három bónusszal és örök hozzáféréssel az interjúkhoz!

Kérdésed van?

Várom leveledet az info@testsummit.hu emailcímre. Munkatársaim készséggel állnak rendelkezésedre!

Tetszett a videó? Oszd meg bátran a véleményedet egy kommentben!

Body & Soul Summit

Ingyenes regisztráció

link

You have Successfully Subscribed!